Агов! Увійдіть або зареєструйтесь нарешті!
УкрБаш
Хай здохне попса
цікавинки
завантаження…
14121
| + 530
анонім | 28.06.2009
Відмінили наш пижик, маршрут №3 «Золота Нива – Автоливмаш», довелось їхати на роботу тролейбусом. Доїхав до Горького, там тре пересідати на тролейбус №2, бо більше нічого до нас не ходить. Чекати довелось довгенько, хвилин 20, вже й на роботу запізнююсь. Нарешті під’їхав. Повний-повнісінький: студенти, робочі, пенсіонери-дачники. Взявши штурмом (якому б позаздрили матроси, котрі штурмували Зимовий палац ) середню площадку, стоячи на одній нозі і ні за що не тримаючись, я поїхав. Як кажуть, краще погано їхати, ніж гарно чекати. В салоні – голці ніде впасти, зате біля водія повісили табло типу «бігуча стрічка», на якому повідомляють про зупинки. Ще й диктор голосом, яким у Київському метро оголошують зупинки, все оте говорить: «Наступна зупинка – село Микитинці». Ну і кому воно треба? Краще б дали ще одну машину на маршрут!
Та добре, щось мене не туди понесло… Їдемо… Я впираюсь носом в плече якогось чоловіка, а от він… У нього позиція більш вигідніша: він стоїть face-to-face, chest-to-bust з дівчИною. Ну як – дівчИною: на вигляд років 23-25, окуляри на голові тримають волосся замість обруча (це тіпа круто так!), кофтинка з декольте, в якому третій (а може і весь четвертий розмір!), «морда ліца» так нічо… ) Вопшем, повезло мужику. Їдемо…
І тут ота кроссавєтса заявляє вголос: «Мущщина, шо ви мене мацаєте!» Всі погляди пасажирів моментально звернулися в її сторону. Був би я на місці того чоловіка (до цієї фрази може і хотілося ) – я б згорів з сорому на місці! А чоловік спокійно так відхиляється від неї сантиметрів на 5 (на більше у нього б не вийшло - нІкуди), кладе руку на її, перепрошую, бюст, і з достоїнством каже:
«Оцево – я вас мацаю! А цево, пані - забравши руку з її принад та прийнявши попереднє положення, тобто знову притулившись зо неї тілом - громадський транспорт!»
Народ навколо вибухнув таким реготом, що не знаю, як тролейбус не зупинився.
На найближчій зупинці (то був «Кооператор») жертва невдалого сексуального нападу вийшла, а сексуальний маніяк, він же – звичайний пасажир громадського транспорту у годину пік – поїхав далі, усміхаючись собі у вуса…

Так що: "Користуйтесь громадським транспортом - найкращим транспортом у Україні!"

(с) Vaskar
цитата опублікована (29.06.2009 21:43)
категорії: ,
запропонувати категорію: